tirsdag 15. september 2009

I dag fikk vi en litt kjedelig mail fra barnehjemmet! Vi fikk vite tidlig under planleggingen av turen at vi skulle få bo gratis hjemme hos ei av de damene som driver barnehjemmet! Ho leier et hus/leilighet ikke så langt fra barnehjemmet! I går hadde hun fått beskjed fra "landlorden" som de kaller det her, "husvert," ville eg kalt det, at hun ikke fikk lov til å ha frivillige arbeidere ved barnehjemmet boende hos seg!

Litt kjedelig for oss, som har budsjetert med å bo gratis i to måneder! Men vi satser på at det ordner seg for oss, både økonomisk og praktisk! Vi reiser ikke dit før om 2 1/2 uke, så vi har litt tid til å finne nytt husly. Regner forøvrig med at det blir på den norske skoletomta i Langata!

Ha ei fin uke alle sammen!

5 kommentarer:

  1. Uff, så kjedelig. Håper det ordner seg for dere!
    Lykke til med alt!!

    SvarSlett
  2. Så har det allerede ordnet seg med boplass for oss! Ei venninne av meg som jobber som lærer på norske skolen i nairobi har sagt vi skal få bo hos henne! UTROLIG takknemlig for det, Anne-Hjørdis! Det er et stykke fra barnehjemmet, så vi må pendle med taxi hver dag! Men da bor vi hvertfall på en trygg plass, og det er det viktigste!

    SvarSlett
  3. Har dere fått en grei avtale med taxi-Julia?

    SvarSlett
  4. Hei BJ..

    Vi jobber med saken. Prøver å prute litt til, gir meg ikkje helt ennå!:) Men det blir uansett mye penger siden det er snakk om henting og bringing frem og tilbake hver dag. Men Juliah er snill, så ho gjør så godt ho kan.

    SvarSlett
  5. Kjekt at det ordna seg så fort!!! Irene

    SvarSlett