lørdag 14. november 2009

Sterke bånd...



Det kan bli vanskelig å dra til Norge. Det er ikke bare vi som har blitt glad i ungene, men de viser tydelig at de setter pris på oss og! Fare for at det blir noen tårer når vi drar hjem. På fredag kom en av de eldste guttene og satte seg på fanget mitt, så sa han til meg; "mama yango," som betyr; "mammaen min!" Rørende...
Han har nettopp "mistet" sin beste venn på barnehjemmet, en som var like gammel som ham ble adoptert bort forrige uke. Det er merkbart! Stakkar liten. Ikkje lett å forstå når noen blir "hentet," og en selv må være igjen! Men vi ber om at det ordner seg en familie for han og resten av barna snart.

8 kommentarer:

  1. Kjære dere.
    Nå er dere snart på hjemreise. Når kommer dere hjem? Kan tenke meg at her er det noen tøffe følelsesmessige avskjeder og noen vanskelige "dører" som lukkes. Ønsker dere lykke til, og tenk på alt dere har fått opplevd og fått bidratt med. Hvem vet - snart reiser dere igjen????
    Det må jeg fortelle - mandag den 7.des skal vi ha basar på jobben med innsamling til SørAfrika - gjett hvor den ideen kom fra.
    Klem fra tante Vigdis

    SvarSlett
  2. Hei på deg Synnøve S!!! Me gratulerer med dagen din i dag, og håpar du har ein fantastisk fødseldag der du er:) No gled me oss til å treffa deg igjen, sjå bilde og høyre meir om alt du opplever! Klem frå oss på Klepp:)

    SvarSlett
  3. Hei Synnøve S! GRATULERER MED DAGEN!! Kos deg og håper du har en flotte dag samen med alle "barna dine"! Gildt å lesa om koss de har det:)
    Bursdagsklem frå HR:)

    SvarSlett
  4. Hei Synnøve.
    Gratulera med 30-års dagen din, tenk det.
    Var sammen med mange av dine kollegaer hos Jannecke i går, ALLE spurte etter deg.
    Gjertrud og Liv fortalte at de hadde vært i Vikjo. Grete, Bodil, Ellen Marie var der og....
    Lykke til med de neste 30år, og klem fra tante Vigdis.

    SvarSlett
  5. - og Ellen selvfølgelig.

    Fra tante Vigdis

    SvarSlett
  6. Hallo Steinbru.
    Grattis med dagen i dag. Håper du har ein flott markering av dagen. Koselig å lesa om dåkke og det dåkke får gjort. Håper me snakkes før jul,. glede meg til å sjå bilder og høyra koss dåkke har hatt det. Hils helland...

    SvarSlett
  7. Hallo, kjære Synnøve!! Gratulerer så mykje med 30-års dagen!! Velkommen etter, får eg seie... Håpar de nyt den siste tida der nede (kvar enn det var no igjen... ehe...) Gler meg til å treffa deg på nyåret, og høyra alt om opphaldet. Du har vel kanskje eit bilete eller to å vise fram óg...? (Hei til Synnøve H óg!):-)
    Stor bursdagsklem frå Marta.

    SvarSlett
  8. Takk for koselige bursdagshelsingar! :) Hadde ein flotte dag i Arusha. Var i barnaselskap til Mathilde, så det blei kaker, sang og lek...

    Nå er me klare for siste veka på barneheimen... :) Skal kosa oss masse med ungane, før me må reise i frå dei...

    Og Tante Vigdis: Lykke til med basar! Håpar det blir like vellykka som vår basar!

    Synnøve S

    SvarSlett