søndag 23. august 2009

Reiseruta vår!

Avreise sola lufthavn; torsdag, 03.09, kl. 17.30
Vi reiser via amsterdam, lander i Nairobi 04.09, kl. 06.30. Der går vi ombord i en lokal buss som tar oss til Arusha i Tanzania. Etter planen, skal vi være i Arusha kl. 14.00
Vi blir i Tanzania i ca. måned, hvor vi håper vi kan få være til hjelp for herr og fru Inderbø og deres 3 fantastiske barn! Etter planen blir vi for det meste i arusha, men satser på en tur til Zanzibar for å øve inn noen svømmeteknikker!
Oktober og november blir vi i Nairobi, Kenya! Vi skal bo hos ei av damene som driver barnehjemmet i ukedagene, og i helgene kommer vi til å campe hos Anne-Hjørdis Grøvan på den norske skolen like utenfor nairobi! Disse månedene skal vi være på barnehjemmet!
I desember får vi besøk fra norge! Det ser vi frem til, da blir det blant annet en tur til Mombasa, før vi returnerer til norge den 19.12. Vi lander på sola lufthavn ca. kl. 22.00 om kvelden.

Mer detaljer om turen kommer senere!

2 kommentarer:

  1. God tur! Me snakkes snart:)

    SvarSlett
  2. I måro e den store dagen....Kan tenka meg at det e mange sommerfugler som flakser rundt dåkke to no, så det blir nok godt å endelig setta seg på flyet og vera i gang med denne store reisa! Gleder meg med dåkke og ønsker alt godt for tur og opphold! Gi mange koser fra meg til ungane på barnehjemmet :-) Klem Kristin

    SvarSlett