tirsdag 4. august 2009

En måned til avreise!

Nå nærmer det seg avreise til Afrika. Tiden går fort, og vi begynner å bli klar for 3.september! Til nå har vi pakket ett kolli med 23 kg barneklær! Takk til alle som har gitt, det kommer til å komme godt med! Ellers så er pass og vaksinekort sjekket, og sommerklær har såvidt startet å ta plass i koffertene, FANTASTISK!

Neste helg er det BASAR! Flere gaver har strømmet inn. Vi er utrolig takknemlige for alle som støtter oss på forskjellig vis, det varmer! Om dere ikke har fått med dere den store begivenheten som skal skje lørdag 15. august, så skal dere få vite det nå!

Vi skal arrangere basar for å samle inn penger til barnehjemmet! Dette har vi gitt navn EN ANNERLEDES 30.års dag. Så på ny har vi lyst til å innvitere alle som vil til å møte opp på LURA BEDEHUS (like ved kvadrat) lørdag 15.august klokken 17.00. Alle aldre er velkomne! Det blir salg av lodd, egen lodd trekning for barn, og er vi skikkelig heldige, så blir det en afrikans auksjon! Ta med dere familie og venner, og venners venner, lommebøker m/ både lapper og mynter, og ta turen på BASAR!

Det vil bli enkel servering:)

VELKOMMEN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar